Besøk vår facebook side

OFTE STILTE SPØRSMÅL

1. HVA ER SEMI PERMANENT MAKE-UP?
Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour Make-up”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. BIOTEK BioResisten Colours er  allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2 uker og er inkludert i prisen. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.
 
2. HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?
Permanent Make-up utføres ved hjelp av forskjellige maskiner og metoder.
Disse prosedyrene er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll innen 2-3 mnd for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.
 
3. ER BEHANDLINGEN VIRKELIG PERMANENT?
Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte etter1-2 år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. De fleste salonger tilbyr ett påfyll til meget redusert pris innen 2 år. Etter 2 år er det ofte full pris. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM (ca. 3 til 7 år)
 
4. HVA KOSTER PERMANENT MAKE-UP?
Prisene kan variere en del - normalt fra kr 4000 - kr 7000  per område.Du bør ikke velge artist etter hvem som er billigst. Dette er et håndverk som gir et resultat som varer. Pris og kvalitet henger ofte sammen.
 
5. ER DET SMERTEFULLT?
BIOTEKS nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PM like før og under menstruasjons-perioden. 

6. ER DEN EN SIKKER BEHANDLING?
Ja, dersom du oppsøker kvalifisert PM-artist. BIOTEK er dessuten ”det best dokumenterte systemet i verden” og pigmentene har vært benyttet i over 20 år. Fargene vi benytter er EU-godkjente og bransjen har ingen indikasjon på at dette medfører noen som helst risiko.
 
7. KAN YRKET SOM PERMANENT MAKE-UP ARTIST VÆRE NOE FOR MEG? 
Mulighetene for en dyktig permanent Make-up artist er mange og varierte. Mange sykepleiere, negledesignere, make up artister, frisører, hudpleiere ol. velger å supplere med permanent Make-up for mer variasjon og ikke minst for å øke inntjeningsmulighetene. Mange finner personlig tilfredstillelse i å hjelpe andre med å kamuflere kosmetiske plager og hjelpe dem til å se best mulig ut hver dag, 24 timer i døgnet.
 
8. HVOR LANG TID TAR EN BEHANDLING?

Ca 1-2 timer pr. område; avhengig av hva som ønskes utført. 
 
9. KAN DE MED ALLERGI MOT VANLIG MAKE-UP FÅ BEHANDLING?
Ja - BIOTEKs pigmenter inneholder ingen allergener og i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få PM.
 
10. HVEM PASSER DET FOR?
Kvinner og menn i voksen alder som ønsker en enklere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Med PM blir vanlig diskrè makeup overflødig.
Spesielt godt egnet for de med DÅRLIG / NEDSATT SYN, IDRETTSUTØVERE og alle som sliter i tidsklemma.
REKONSTRUKSJON ETTER OPERASJON -  areola rekonstruksjon , samt arrkorrigering, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe- ganespalte
ALOPECIA – helt eller delvis manglende ansiktshår, inkludert øyebryn og/eller øyevipper
KJEMOTERAPI BRUKERE - delvis eller fullstendig hårløshet.
VITILIGO –  hudområder som mangler pigment        
ALLERGI - som ikke tåler vanlig Make-up.  
 
11. HVORDAN VIL JEG SE UT ETTER BEHANDLING?
Fargen vil umiddelbart være ganske sterk (40-50% forsvinner i løpet av første uken.) Etter dette er det normalt nødvendig med et påfyll etter 2-3 uker. Dette skal være inkludert i prisen. Det kan dessuten oppstå en midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling. Ved pigmentering av lepper bør du ikke røyke, drikke rødvin eller spise mat med sterk farge det første døgnet.
 
12. HVA KAN GÅ GALT?

Valg av feil farge og form er en risiko. Det er derfor viktig at du oppsøker en kvalifisert Permanent Make-up artist som benytter godkjente farger og engangsnåler for optimal hygiene. Nålene blir dessuten sløve og er ikke egnet for gjenbruk. Du bør også kreve å godkjenne et opptegnet resultat før behandlingen begynner. Alle BIOTEK utøvere har godkjent teoretisk eksamen og praktisk treningstid på minimum tre mnd, etter endt utdanning, før de kan benytte tittelen BIOTEK Permanent Makeup artist.


Har du andre spørsmål? Ikke nøl med å spørre oss her.


Trykk "Liker" og følg oss på Facebook for å se før og etter bilder med mer: www.facebook.com/BiotekPermanentMakeUp


© All Rights Reserved: BIOTEK ACADEMY SCANDINAVIA AS - Phone: +47 920 95 800 - Mail: ordre@bioteknorge.no
DESIGNED AND PROGRAMMED BY 123 ON WEB
Vil du bli en BIOTEK Permanent make-up artist?
Størst i verden, Best dokumentert, Skånsomt, Fargestabilt!
Velkommen til Biotek Academy Scandinavia!
Biotek Medical